Op 3, 4 en 5 juni (Pinksterweekend) kunnen nerds en nieuwsgierigaards terecht op Domein Puyenbroeck in Wachtebeke voor Nerdland Festival: het grootste openlucht wetenschaps- en technologiefestival van België. Organisatoren Lieven Scheire en Hetty Helsmoortel serveren er zo’n 200 acts op 10 verschillende podia. Daarnaast releasen ze samen met Henk Rijckaert het vierde Doeboek voor Kleine Nerds. Tot slot tourt Lieven Scheire nog tot eind juni met zijn DNA special, inclusief een eenmalige Engelstalige voorstelling in Oostende.

Nerdland Festival
Ooit al eens willen wandelen met een echte Boston Dynamics Robot? Vroeg je je ooit al af of de dino’s in Jurassic Park wetenschappelijk correct zijn? Wist je dat je meteorietenstof kan vinden in je dakgoot? En wat zijn de spelregels van meeuwenschreeuwen? Op Nerdland Festival kan het alle kanten op gaan, zolang er maar een wetenschappelijke uitleg voor is.

Er valt van alles te beleven: live shows van bekende en minder bekende artiesten, focus talks van wetenschappers en tal van workshops, activiteiten en experimenten. Zowel diehard nerds als nieuwsgierigaards kunnen hun gading vinden in het programma. Ook de nieuwe generatie is welkom. Op het terrein en in de Nerdland Kids tent staan tal van shows en activiteiten gepland voor kleine nerds vanaf 4 jaar.

Programma & tickets
Het volledige programma van zo’n 200 acts vind je op www.nerdlandfestival.be. Ook tickets zijn daar verkrijgbaar.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: