Lieven Scheire en Hetty Helsmoortel lieten de Lotto Arena vorige week tot tweemaal toe op zijn grondvesten daveren. Met ‘Nerdland voor Kleine Nerds’ verzamelden ze de nieuwe generatie nerds tijdens een wervelende familieshow. Er werden meteen plannen gesmeed voor een nieuwe editie. Op 27 december 2024, opnieuw in de kerstvakantie, keren Scheire en Helsmoortel terug naar Lotto Arena Antwerpen met een gloednieuwe show.

De Lotto Arena in Antwerpen zindert nog na van ‘Nerdland voor Kleine Nerds’. Lieven Scheire en Hetty Helsmoortel namen er zo’n 10.000 bezoekers mee in de wondere wereld van wetenschap en technologie. Gloria Monserez knalde met vuurwerk in alle kleuren van de regenboog, vuurde een vlammenwerper af en creëerde een vortexmachine. Dankzij weervrouw Jacotte Brokken stegen er echte wolken op in de zaal. Samen met wereldkampioene boksen Oshin Derieuw werd de fysica achter een boksmatch achterhaald.

Eind dit jaar, op 27 december 2024, doen Scheire en Helsmoortel het gewoon nog een keer. Reis mee van de diepe oceaan tot de mysterieuze kosmos. Van bruisende, chemische proefjes tot het knetteren van elektriciteit en véél meer! Met een pak wow-momenten, knal-boem-pats-experimenten en opnieuw heel wat bekende special guests. Een avontuurlijke familieshow voor iedereen vanaf 8 jaar.

NERDLAND VOOR KLEINE NERDS 2024
VRIJDAG 27 DECEMBER 2024
13u30 & 17u00

Tickets zijn nu verkrijgbaar via www.nerdland.be en www.lotto-arena.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: