Vanavond vond de eerste editie plaats van Liefde voor muziek LIVE in de Lotto Arena. Zondagmiddag 26 september volgt een tweede concert. De concerten zijn een logische verlenging van het populaire televisieprogramma op VTM. Na het eerste geslaagde concert vandaag is het uitkijken naar een nieuw televisieseizoen van ‘Liefde voor Muziek’.

Het televisieprogramma ‘Liefde voor Muziek’ was in het voorjaar aan haar zevende seizoen toe. De succesformule is tegelijk eenvoudig en verrassend. Breng een groep artiesten met een uiteenlopende muzikale achtergrond samen, laat hen elkaars nummers interpreteren en je krijgt een geweldige muzikale ervaring. Dezelfde emoties en beleving was vanavond ook in de Lotto Arena voelbaar.

Willy Sommers, Tourist LeMC, Ronny Mosuse, Geike Arnaert, Emma Bale, Cleymans & Van Geel en Bert Ostyn schitterden uiteraard met hun eigen nummers, die ze niet noodzakelijk altijd zelf brachten. Prachtige duetten werden afgewisseld met ingetogen momenten. Maar er was ook ruimte voor feest! Het was duidelijk dat de groep artiesten er zin in hadden en er banden voor het leven gesmeed waren. Morgen meer van dat!

Het allereerste concert ‘Liefde Voor Muziek LIVE’ was de perfecte aanvulling op het populaire televisieprogramma. Morgenmiddag - zondag 26 september - vindt een tweede concert plaats in de Lotto Arena. De laatste tickets zijn beschikbaar via www.liefdevoormuzieklive.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Liefde voor muziek
Datum: 
26 september 2022
Locatie: 
Lotto Arena, Antwerpen

Reservatie:

Meer over