Voor de derde week op rij staat het verzamelalbum “Liefde Voor Muziek” gelieerd aan het gelijknamige TV programma op de eerste plaats in de Ultratop album lijst.

Meteen na de uitzending van de laatste aflevering van seizoen 3, kwam het album onmiddellijk op #1 binnen. Het verzamelalbum zou die plaats - ondanks de felle concurrentie van o.m The Beatles, Roger Waters of London Grammar – tot op heden niet meer afstaan.

Sterker nog, de eerste week na release gingen er al meteen meer dan 10.000 exemplaren over de toonbank (goed voor goudstatus) en is platina ongeveer binnen handbereik. Seizoen 3 doet het daarmee nog beter dan de vorige editie, die er ongeveer een maand over deed om de kaap van 10.000 stuks te ronden.

Deze uitzonderlijke verkopen vormen een perfecte weergave van het succes van het recente seizoen op televisie. Nooit lagen de kijkcijfers voor het programma hoger en de nummers van Clouseau, Natalia of Gers Pardoel uit de reeks gooiden week na week hoge ogen op Itunes.

Het Liefde voor Muziek album bevat 3 nummers van elk van de zeven deelnemende artiesten (Clouseau, Bart Peeters, Natalia, Josje, Lady Linn, Isabelle A en Gers Pardoel) en biedt een mooie staalkaart van de muzikale hoogtepunten uit het derde seizoen van het populaire VTM prime time programma.

Ook het nieuwe album van Natalia “The Sound of Me” dat naast 3 nieuwe nummers haar zeven vertolkingen uit “Liefde voor Muziek” bevat, komt vandaag op de derde plaats in Ultratop binnen en evenaart daarmee het succes van haar vorige album.

TRACKLISTING

 1. Clouseau Helemaal Alleen
 2. Natalia You’ve Got A Friend
 3. Gers Pardoel Boeng
 4. Lady Linn Oya-Lélé
 5. Isabelle A Lowietse
 6. Bart Peeters Blank Of Zwart
 7. Josje Bagagedrager
 8. Natalia How I Danced
 9. Clouseau Langzaam
 10. Isabelle A I’ve Only Begun To Fight
 11. Lady Linn In My Blood
 12. Gers Pardoel Helemaal Alleen
 13. Bart Peeters Tele-Romeo
 14. Josje Ik Laat Je Nooit Meer Gaan
 15. Clouseau Alles Voor Mij
 16. Lady Linn Verlangen
 17. Isabelle A Een Mooi Verhaal
 18. Bart Peeters Nobelprijs
 19. Natalia Sing Your Heart Out
 20. Gers Pardoel Anne
 21. Josje Feeling Me

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: