In najaar 2019 stelde Jaouad zijn debuut EP #Messias voor op Radio 1 Culture Club in het FOMU en in een volle Arenbergschouwburg met zijn 9-koppige live band. Zonet is hij net geselecteerd door NRC Handelsblad als artist to watch in 2020. Vandaag lost Jaouad een nieuwe single met 2 videoclips. 'Time' gaat over tijd nemen, dingen recht zetten, evalueren.

Stream/beluister 'Time': https://lnkfi.re/jaouadtime

'Gezien de quarantaine waar we allemaal in zitten is het nu echt de beste tijd om dit nummer te droppen. We hebben allemaal nood aan een beetje warmte en liefde. Ik ga alvast de tijd nemen in deze periode om te bezinnen en dingen recht te zetten.' - Jaouad

Nieuwe videoclip 'Time'

Nieuwe videoclip 'Time' (live promo)

WIE IS JAOUAD

Jaouad Alloul is een beloftevolle theatermaker, zanger en LGBT activist met Marokkaanse wortels die in zijn werk thema’s als gender en identiteit vanuit zijn eigen levenservaring bij het publiek brengt. Zijn missie is om mensen te verbinden via kunst en dialoog. Hij maakte naambekendheid als semi-finalist van The Voice en via het programma Taboe met Filip Geubels. Jaouad is het gezicht van de Belgian Pride 2019 en toert momenteel met zijn theatervoorstelling 'De Meisje', een monoloog over zelfaanvaarding, familie, liefde en vergiffenis.

In november 2019 stelde hij zijn allereerste EP #Messias voor in een volle Arenbergschouwburg in Antwerpen. Dit deed hij samen met multi-instrumentalist, producer en componist Aiko Devriendt van Boogie Belgique. Hun stijl is een combinatie van spontane en associatieve impulsen, wat zich vertaalt in muziek die omschreven kan worden als soul, pop, R&B en gospel. Samen zochten ze naar de juiste combinatie van muzikanten om hen op het podium te vervoegen om er Jaouads verhaal in een frisse, oprechte en dansbare vibe te vertolken.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over