Op 25 november kan je in Roeselare gaan kijken naar het Levenslijnconcert dat enkele vrijwilligers op poten hebben gezet. Vrijdagnamiddag stelde ze trouwens trots hun project voor aan de pers.

De volledige opbrengt van het concert is bedoeld voor Levenslijn. Levenslijn dat zich nu al enkele jaren inzet voor de verkeersveiligheid, en dan in het bijzonder voor verkeersveiligheid van kinderen. Want kinderen blijven namelijk de zwakke doelgroep in het verkeer.

Het belooft alvast een marathon-concert te worden want er liefst 10 uur muziek gepland. Zo gaan de deuren al om 14 uur open en mag de Studio 100 band iets later de aftrap geven. De Studio 100 band wordt gevolgd door tieneridolen Pim, Idool 2004 finalist Wouter en Star-Academy winnares Katerine. Get Ready! is terug van weggeweest en zal ook optreden, daarna volgen nog Sam Gooris en Gene Thomas. De Romeo’s sluiten de avond af. Ambiance verzekerd dus. Omstreeks 00u30 kan iedereen meer als tevreden huiskeren.

Tickets in voorverkoop kan je halen Roeselare (extrazone en billboard), Oostende (extrazone en billboard),Waregem en Vichte (beide extrazone), Kortrijk (Billboard) en in Brugge (Bilbo). In voorverkoop kosten de kaarten 20€, aan de deur 25€, kinderen tussen 3 en 12 jaar betalen 10€ zowel in voorverkoop als aan de kassa. Kinderen jonger dan 3 jaar mogen gratis binnen.

Meer info over het levenslijnconcert kan je vinden op www.levenslijnconcert.net

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: