Ruim 30.000 festivalbezoekers ontvangen die, verspreid over twee dagen, naar 50 acts komen kijken op 4 podia? Crammerock is er helemaal klaar voor! Voor het tweedaagse festival begint, zetten we nog een aantal praktische zaken handig op een rijtje voor wie dit weekend naar Stekene komt. Wie nog geen tickets heeft, is eraan voor de moeite, want Crammerock was al ruim op voorhand he-le-maal uitverkocht.

Op vrijdag 2 september, om 15.30 uur gaan de deuren van het festivalterrein in Stekene open voor de 26ste editie van Crammerock. Wil je wachtrijen vermijden? Dan raden we je aan om zo vroeg mogelijk naar het festival te komen. Zaterdag gaan de deuren om 13.30 uur open. Op vrijdag- en zaterdag gaan de deuren telkens na de laatste act om 4 uur weer dicht.

The Devilles is de eerste groep die vrijdag om 16.10 uur begint en Skyve Soundsystem zal de allerlaatste plaat draaien op Crammerock 2016, zaterdagnacht om 4 uur.

Welke acts wanneer spelen, vind je via het handige tijdschema op crammerock.be

Camping

De festivalcamping, waarop zo'n 6.000 kampeerders worden verwacht, gaat vrijdag al om 12 uur open, voor wie rustig zijn tentje wil opzetten. Vanaf 13.30 uur zal StuBru-dj Faisal de kampeerders feestelijk opwarmen met een lekkere dj-set om de festivalzomer in schoonheid af te sluiten. De camping wordt tot zondagmiddag 12 uur voortdurend bewaakt.

Wat allemaal mag en niet mag op de camping, dat staat duidelijk op de campingpagina op crammerock.be

Hoe geraak je er?

De beste manieren om naar Crammerock te komen zijn de fiets en/of het openbaar vervoer. Voor fietsers is er een ruime fietsenparking bij het festivalterrein. Voor wie met het openbaar vervoer naar Crammerock komt, rijden er gratis pendelbussen tussen Stekene en Sint-Niklaas, waar het dichtstbijzijnde treinstation is.

Via crammerock.be kan je de dienstregeling van de extra pendelbussen raadplegen

Wie met de auto naar Crammerock komt, vertrekt best tijdig en met zoveel mogelijk carpoolvrienden richting het festival. Zeker op vrijdagmiddag kan je te maken krijgen met vertragingen op de route naar het festival, dat vanuit alle windstreken te bereiken via de snelweg E34/N49 Antwerpen-Kust, afrit 11 Kemzeke.

Vanaf de afrit staan er wegwijzers richting de festival- en campingparkings. Belangrijk: volg de bewegwijzering strikt en schakel je GPS uit als je niet op een dwaalspoor wil komen. De wegwijzers leiden je naar de Kiss & Ride-zone, waar je vrienden kan afzetten, en naar de verschillende festivalparkings.

Meer info over de route en parkeren op Crammerock? Check de mobiliteitspagina op crammerock.be

Veiligheid

Crammerock stelt zoals elk jaar alles in het werk om het festival veilig te laten verlopen. Voor je het terrein betreedt, zal je handtas of rugzak gecontroleerd worden. Om wachttijden aan de ingang te vermijden, raden we aan om deze thuis of op de camping te laten.

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen over Crammerock? De afgelopen weken kregen we via sociale media veel praktische vragen van bezoekers die dit weekend naar Crammerock komen. De antwoorden op de vaakst gestelde vragen hebben we samengevat in een overzichtelijke FAQ op de festivalwebsite. Dus heb je vragen? Dan is de kans groot dat je het antwoord vindt op crammerock.be/faq.

Volg Crammerock online!

Wil je tijdens Crammerock op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, de leukste foto's zien voorbijkomen en een blikje achter de schermen krijgen? Volg ons de komende dagen dan zeker op Facebook, Instagram, Twitter en Snapchat.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over