Zaterdag 13 april zou de lente écht starten volgens onze gezichten van Het Weer. Ideaal, want dan staat de Let’s Get Fit Wandeldag op het programma in 3 grote steden: In Oostduinkerke, Mechelen en Lommel wordt om 14 uur het startschot gegeven voor een mooi wandelparcours, waaraan jong en oud kan deelnemen.

De 5 koplopers Vivian, Machteld, Sabine, Jo en Kevin zijn uiteraard van de partij, net zoals host Dina Tersago, sportcoach Mulamba Van den Hende en voedingscoach Tanja Callewaert, en ook enkele JOE fm DJ’s, ministers en bekende gezichten zullen mee wandelen voor een fitter en gezonder Vlaanderen. De 5 koplopers - die ondertussen samen door een 30.000-tal mensen gevolgd en gesteund worden op Facebook - hopen dan ook op een massale opkomst.

Wil je samen met je gezin, vrienden of collega’s een leuke namiddag beleven en tegelijk de koplopers een hart onder de riem steken? Schrijf je dan nog snel helemaal gratis in voor één van de wandelingen via de inschrijvingslink op vtm.be

Mensen die de dag zelf last minute beslissen om ook nog mee te wandelen in het zonnetje en zich dus niet hebben ingeschreven via de inschrijvingslink, zijn uiteraard ook van harte welkom.

Afspraak op zaterdag 13 april om 14 uur:
- Oostduinkerke: Vertrek op het Astridplein (5 of 10 km)
- Mechelen: Vertrek op de Grote Markt (5 of 10 km) (in aanwezigheid van Minister-President Kris Peeters)
- Lommel: Vertrek Sportveldenstraat (5 of 7 km) (in aanwezigheid van Jo Vandeurzen, Minister Van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin, en burgemeester Peter Vanvelthoven)

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: