Vivian, Machteld, Sabine, Jo en Kevin zitten in de tweede week van hun Let’s Get Fit-avontuur. Eén week na de start van hun voedings- en bewegingsschema’s kregen ze op de eerste weging te horen dat ze alle vijf ongeveer het gewicht verloren hadden dat voedingscoach Tanja Callewaert voorop had gesteld. Jo verloor al 1,9 kg, Machteld 900 gram, Kevin en Sabine 2 kg en Vivian 2,2 kg. Goed begonnen dus, maar doorzetten is nu de boodschap!

Vooral voor Machteld staat er veel op het spel. Zij krijgt haar suikerverslaving maar moeilijk onder controle. Tanja was zeer duidelijk op de weging: een totale suikerstop is de enige manier om deze verslaving te overwinnen. Geen gemakkelijke opdracht tijdens de paasdagen.

Vivian uit Herentals is met meer dan 8000 volgers erg populair op Facebook en ze hoopt dus op een grote opkomst tijdens haar wekelijkse looptraining. Ze krijgt hierbij alvast de hulp van Dina.

Bij het gezin van Sabine uit Hoeselt gaan de ogen open wanneer ze samen naar de vorige aflevering kijken. Sabine mist de steun van haar man en twee kinderen en dat wordt eindelijk duidelijk voor iedereen van het gezin.

Voedingscoach Tanja gaat koploper Jo opzoeken aan zee. Hij heeft een weekje vakantie en Tanja leert hem omgaan met de verleidingen van ‘het goeie leven’.

Wanneer het team in Eupen samenkomt voor de groepsopdracht, krijgt Kevin slecht nieuws. Het wordt een emotionele week voor hem en zijn vrouw Elien.

Dat Vivian, Machteld, Sabine, Jo en Kevin Vlaanderen op de been krijgen in hun strijd voor een gezonder en fitter leven, wordt erg duidelijk. Sommige koplopers trekken tijdens de training meer dan 70 mensen mee.

Let's get fit online
Let’s Get Fit leeft in Vlaanderen en dat is niet alleen te merken aan de hoeveelheid mensen die spontaan mee gaan lopen met de 5 koplopers, maar ook aan de social media. Vivian, Machteld, Sabine, Jo en Kevin voeden hun persoonlijke Facebookpagina’s continu met filmpjes, oproepen om samen te gaan lopen of wandelen, foto’s van de gezonde gerechten die ze moeten maken van Tanja,… Hun aantal volgers groeit continu, zodat iedereen mekaar een hart onder de riem kan steken.

facebook.com/VTMLetsgetfit
facebook.com/LetsGetFitVivian
facebook.com/LetsGetFitJo
facebook.com/LetsGetFitKevin
facebook.com/LetsGetFitSabine
facebook.com/LetsGetFitMachteld

Niet alleen op vtm.be en op Facebook kan je de 5 koplopers volgen. Ook in de VTM-applicatie (gratis beschikbaar in de App store) kan je terecht voor informatie en kan je tevens de evolutie van je gewicht volgen, zodat ook jij de vruchten kan zien van jouw inspanningen.

Let's get fit wandeldag
VTM organiseert op zaterdag 13 april 2013 de Let’s Get Fit wandeldag in 3 steden: Oostduinkerke, Mechelen en Lommel geven om 14 uur het startschot om ofwel 5 ofwel 10 kilometer te wandelen langs een mooi uitgestippeld parcours, in aanwezigheid van gastvrouw Dina Tersago, coaches Tanja en Mulamba en uiteraard de 5 koplopers. Ook enkele DJ’s van JOE fm zijn van de partij: Alexandra Potvin, Bjorn Verhoeven en Elke Van Mello brengen elk nog een aantal BV’s mee om mee te wandelen voor een fitter en gezonder Vlaanderen, terwijl Jan Bosman met hen belt voor een sfeerverslag op de radio.

Wil je dus samen met je gezin, vrienden of collega’s aan je conditie werken, een leuke dag beleven en tegelijk de koplopers een hart onder de riem steken? Schrijf je dan helemaal gratis in voor één van de wandelingen via de inschrijvingslink op vtm.be Iedereen is van harte welkom!

Let's get fit run
Het uiteindelijke doel van Vivian, Machteld, Sabine, Jo en Kevin is 5 kilometer te kunnen lopen. En dat doen deze 5 koplopers niet alleen, maar hopelijk met heel Vlaanderen. Iedereen is immers welkom op de Let’s Get Fit Run in Vilvoorde op zaterdag 11 mei 2013. Inschrijven hiervoor kan later op vtm.be

Let's get fit vanavond om 20.30 uur op vtm

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: