Goed nieuws afgelopen week voor de fabrikanten van trapliften en corrigerend ondergoed: tegen 2030 zullen 9 op de 10 Belgische vrouwen met overgewicht kampen. Als we de Wereldgezondheidsorganisatie mogen geloven, tenminste. En laten we die haar inschattingen net even hard vertrouwen als die van de Clown – euh - Reviewcommissie.

Onze gemarineerde harde schijf, dáár durven we wel blind op te varen. Onze eerste pint, onze eerste kus, onze laatste melktand, enkele gebeurtenissen staan er voor eeuwig en drie dagen op gestanst – toevallig vonden ze allemaal plaats op dezelfde, behoorlijk wilde chirofuif. De kans dat we komende zomer op Zeverrock weer wat ruimte mogen vrij maken, lijkt ons niet gering.

Nestelen zich immers als een flukse puppy in het spoor van Team William en Intergalactic Lovers: de dj door wie onze zweetklieren harder werken dan die van een Noord-Koreaanse strafkamparbeider (Keesy!), de Hollander die al enkele maanden op de trampoline springt in onze kop (Jebroer!), het levende bewijs dat je ook op een podium waardig ouder worden kan (De Mens!) en de kopie die beter is dan het origineel (Les Truttes!)

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Zeverrock 2015
Datum: 
7 en 8 augustus 2015
Locatie: 
Zever

Reservatie:

Meer over