Soulzanger Leon Bridges geeft op 1 november een concert in AFAS Live. Zijn tour staat in het teken van zijn nieuwe album Good Thing waarmee hij steden in Noord- Amerika en Europa aandoet. De kaartverkoop voor dit concert start vrijdag 13 april via Ticketmaster.

Vorige maand maakte Leon Bridges al de data van het Amerikaanse deel van zijn Good Thing Tourbekend. Op 9 juni gaat deze tour van start in Texas en reist langs verschillende steden in Noord-Amerika waaronder Austin, Nashville en Los Angeles. Het Amerikaanse deel van de tour eindigt in oktober met twee shows in de Radio City Music Hall in New York. Het Europese deel begint vervolgens op 23 oktober in de Neue Theaterfabrik in München en reist langs zeventien steden. Op 17 november sluit Leon Bridges zijn Good Thing Tour af met een optreden in de O2 Academy Brixton in Londen.

De Amerikaanse soulzanger mag dan nog geen 30 jaar oud zijn maar de muziek die hij maakt komt rechtstreeks uit de vroege sixties. Zijn langverwachte tweede album Good Thing verschijnt 4 mei maar vorige maand bracht hij de eerste twee singles van dit album uit: het soulvolle Bet Ain’t Worth The Hand en het meer uptempo Bad Bad News.

Sinds de release van het zeer succesvolle debuutalbum Coming Home heeft Leon over de hele wereld opgetreden waaronder in het Witte Huis voor President Obama, The Library of Congress, The Museum of Modern Art en op meerdere grote festivals.

Hij is een getraind choreograaf wat er zeker aan bijdraagt dat zijn live shows door vele fans worden bejubeld. Met complete band en zijn muzikaal zeer doordachte choreografieën speelt hij de sterren van de hemel.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Leon Bridges
Datum: 
Donderdag 1 november 2018
Locatie: 
AFAS Live, Amsterdam

Reservatie:

Meer over