Nadat hij in juni het Sportpaleis op zijn grondvesten deed daveren en zijn tournee langs de zomerfestivals leidde, breit Lenny Kravitz in 2019 nog een vervolg aan de ‘Raise Vibration Tour’! De New Yorkse ster zet op donderdag 6 juni koers naar onze mooie hoofdstad, voor een concert in Paleis 12.

Vier jaar na ‘Strut’ (2014) levert één van de grootste rocksterren van onze tijd zijn elfde magistrale album af, waarop hij Michael Jackson en Johnny Cash weer tot leven wekt. Trouw aan de zuivere Kravitz-stijl, staat ‘Raise Vibration’ bol van de hits. De nieuwe plaat is een ode aan liefde en maturiteit, en ligt in de lijn van zijn klassieker ‘Let Love Rule’, die in 1995 afklokte op 40 miljoen verkochte exemplaren. De single “Low” is niet uit de ether weg te slaan, met dank aan de krachtige cocktail van rock, funk, blues en soul waarvan enkel Lenny het geheime recept kent. Als songschrijver, composer, acteur en multi-instrumentalist is Kravitz één van de belangrijkste artistieke figuren van de laatste drie decennia. Hij kaapte vier opeenvolgende Grammy Awards weg en is alleenheerser wat betreft het aantal awards in de categorie ‘Best Male Rock Vocal Performance’.

Lenny Kravitz trekt dus met zijn jongste langspeler en zijn arsenaal aan hits de baan op – van “American Woman”, “Are You Gonna Go My Way” en “Fly Away” tot de recentere “I’ll Be Waiting” en “The Chamber”. Afspraak op donderdag 6 juni in Paleis 12, Brussels Expo! Tickets zijn te koop vanaf maandag 17 september om 10u

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Lenny Kravitz
Datum: 
Donderdag 6 juni 2019
Locatie: 
Paleis 12, Brussel

Reservatie:

Meer over