Vanaf morgen brengt ZES de hele zomer lang dé absolute tv-klassieker Baywatch terug naar het kleine scherm na een deal met productiehuis Fremantle. Baywatch kreeg daarvoor eerst een volledige high definition make-over. De in slow motion rennende strakke redderslijven in iconische rode zwemoutfits zijn vanaf nu dus in hoge resolutie te bewonderen. Ook de soundtrack kreeg een stevige moderne update. Vanaf maandag 24 juni kruipen o.a. David Hasselhoff en Pamela Anderson na 18 jaar opnieuw in de huid van een lifeguard en riskeren ze hun leven om de lokale bevolking en de toeristen veilig te houden op de zonovergoten stranden van Malibu. Voor pure nostalgie kan iedereen elke weekdag om 19.40 afstemmen op ZES voor een nieuwe aflevering. Na de uitzending op televisie is de aflevering ook telkens terug te vinden op ZEStv.be.

Internationale supersterren in hun jonge jaren

Met de lancering van Baywatch Remastered zien de jongere versies van enkele internationale topacteurs en -actrices opnieuw het zonlicht. Mister Baywatch himself David Hasselhoff is de grote ster van de serie, die voor het eerst in 1989 op de buis te zien was. Later veroverde ook de rondborstige Pamela Anderson de harten van de Baywatch-fans. Daarnaast zagen nog heel wat andere artiesten hun carrière beginnen aan de redderspost in California. Zo bracht Jason Momoa, ondertussen beter bekend als Khal Drogo uit Game of Thrones of Aquaman, heel wat tijd door op het strand. En ook Carmen Electra trok eerst een badpak aan en sloot zich aan bij de cast.

Aflevering 1

Een visuitstapje draait uit op een heus drama wanneer de vissersboot kapseist. Mitch en zijn vriend Al moeten de passagiers zo snel mogelijk proberen te redden. Het gevaar loert om de hoek wanneer Craig een vrouw redt, die zich nadien wel erg vreemd gedraagt. En Mitch heeft er een nieuwe vijand bij.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over