13, het nieuwe album van Indochine, is met 300.000 verkochte albums een van de bestverkopende platen dit jaar en ook de bijhorende concerttournee "13 Tour” en "13 TOUR 2ème vague” lokte al meer dan 600.000 toeschouwers naar verschillende uitverkochte concertzalen. Het concert van zaterdag 3 november in Paleis 12 was al snel uitverkocht. De groep kondigt nu ook een bijkomend concert aan op zondag 4 november.

Indochine trakteert zijn publiek op buitengewone concerten. 'Indochine n’a pas manqué son retour à Bruxelles: "Quel concert d’enfer!” - La Libre

De toeschouwers komen voor de bandleden op de eerste plaats en kunnen rekenen op grootse concerten met betaalbare plaatsen.

Om de strijd aan te binden met de zwarte markt en de torenhoge prijzen op veilingsites, worden er tussen de verkoop- en concertdata regelmatig vrije plaatsen opnieuw aangeboden.

De concerten van Indochine zijn steevast goed voor onvergetelijke, sfeervolle momenten boordevol energie, denk maar aan de Meteor Tour in 2010 (toen Indochine als eerste Franse band het Stade de France mocht vullen) en de Black City Tour in 2013 (goed voor twee volle Stades de France en meer dan 800.000 toeschouwers).

De ticketverkoop voor het extra concert op 4 november start op woensdag 13 juni via ticketmaster.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Indochine
Datum: 
4 november 2018
Locatie: 
Paleis 12, Brussel

Reservatie:

Meer over