Wie de feestdagen wil inzetten met een stemmig concert, zit goed in de Rode Zaal van het Fakkeltheater. Hans Peter Janssens en Ann De Winne brengen er op 28, 29 en 30 december een sfeervol Eindejaarsconcert met een vijfkoppig live orkest. Actrice Leah Thys is special guest en brengt een vleugje tribuut aan diva's uit vervlogen tijden. Drie topartiesten en vijf bevlogen muzikanten, dat resulteert in een onvergetelijke combinatie voor een feestelijke, muzikale belevenis. Dit Eindejaarsconcert is dé manier om 2016 op stemmige wijze af te sluiten!

Hans Peter Janssens en Ann De Winne maken een gevarieerde muzikale reis op dit eindejaarsconcert

De warme stem van Hans Peter Janssens en de frisse, klaterende sopraan van Ann De Winne zorgen met dit Eindejaarsconcert voor een heerlijke avond, met songs die variëren van klassiek tot jazz, van musical tot pop en van soul tot chanson... een zalige reis voor je muzikale hart. Een bevlogen vijfkoppig orkest, inclusief piano, accordeon en het strijkkwartet Opus 4 zorgen voor de feestelijke sound track onder deze muzikale belevenis.

Actrice Leah Thys is special guest​

Leah Thys is een veelzijdige artieste. Zij is niet enkel actrice maar tevens een zangeres met een stem vol nostalgie. Zij brengt als Special Guest een vleugje tribuut aan diva's uit vervlogen tijden.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Hans Peter Janssens, Ann De Winne, Leah Thijs
Datum: 
28,29,30 december 2016
Locatie: 
Fakkeltheater, Antwerpen

Reservatie:

Meer over