Laurence Jones Band heeft de eerste muziekvideo van het aanstaande nieuwe album uitgebracht. De single ‘I’m Waiting’ kwam op 31 mei uit en werd goed ontvangen door onder andere Veronica Inside, BBC Introducing en Planet Rock Radio. Het succes van de single spoorde de band aan ook een video te maken voor ‘I’m Waiting’. De video werd gefilmd op locatie in de bekende Thornbridge Brewery in Derbyshire en een gastrolletje is weggelegd voor Planet Rock DJ Wyatt Wendels.

Bekijk de video op Youtube: https://youtu.be/OfaUINe1MRA

‘I’m Waiting’ nodigt je uit om los te laten en je te laten gaan. Laurence: “Heb je die uitdrukking “good things come to those who wait” gehoord? ‘I'm Waiting’ gaat over geduldig maar ook voorbereid zijn. De muziek is energiek en geeft je het gevoel aan de vooravond te staan van spannende, nieuwe gebeurtenissen”.

Het nieuwe album ‘Laurence Jones Band’ komt op 27 september 2019 uit. Net als ‘The Truth’ uit 2018, is het album opgenomen in Miami met producer Gregory Elias. Het album zal uitgebracht worden via Top Stop Music/ Sony. Het nieuwe album komt uit op cd, vinyl, limited deluxe paars vinyl en in verschillende limited edition fan packages. Het album en de packages zijn beschikbaar als pre-order via www.laurencejonesmusic.com.

Na succesvolle festivaloptredens eerder dit jaar op onder andere Paaspop en Rib & Bluesfestival, komt Laurence Jones Band dit najaar terug naar de Benelux voor een clubtour:

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: