De meest aangedane gefopte BV in Hoe Zal Ik Het Zeggen?, moet tot nu toe Rik Verheye zijn in het eerste seizoen. Hij dacht toen dat een deurwaarder zijn huis zou leeghalen, na enkele zogezegde serieuze achterstallige betalen. Rik geeft op maandag 7 januari echter de scepter door aan Laura Tesoro, die tijdens een ‘politiecontrole’ vrijwel onmiddellijk in tranen uitbarst.

Laura is immers een snelheidsduivel volgens vriendin Ellen. Zij rijdt regelmatig mee en voor haar mag het in de wagen toch een vitesse minder zijn. De nietsvermoedende Laura wordt staande gehouden voor een politiecontrole, en dan blijkt dat haar wagen geseind staat als in beslag te nemen…

“De Frederik” is nogal licht ontvlambaar en streng voor zichzelf. Als er iets niet loopt zoals hij het graag ziet, sneuvelt er al eens iets. Qua anger management kan het volgens zijn vriendin Stefanie beter, zeker op het tennisveld. “Frederik is een schat van een jongen maar hij durft al eens met zijn raket smijten. Op een jaar mept hij toch wel 10 stuks kapot, een grap van 2000 euro, nu ik er zo over nadenk.” In tijden van economische crisis, moet Jens ingrijpen, nietwaar?

Veel mensen gooien reclamedrukwerk meteen weg zonder het te bekijken, terwijl je een weigeringssticker gratis kan aanvragen bij de gemeente. Jens wil zij die wél een sticker hebben geplakt, in de bloemetjes, eum, boompjes zetten.

Issam Dakka is verzot op comics en superhelden, maar is er volgens zijn zus Tisam zélf één. “Mijn papa is al 13 jaar verlamd door de spierziekte ALS, en mijn broer staat dag en nacht klaar voor hem. De meeste mensen overleven maar 6 jaar, maar ik denk dat papa al zo lang kan vechten dankzij de goede zorgen van o.a. mijn broer Issam. Hij is twee jaar geleden zelfs gestopt met zijn acteeropleiding op het conservatorium om voor mijn papa te kunnen zorgen.” Hoog tijd om Issam te bedanken, en waar kan dat beter dan op de Cosplay Conventie?

De uitzendingen van Hoe Zal Ik Het Zeggen? zijn live en uitgesteld te bekijken via vtm.be en de VTM-app.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: