De 29-jarige schlagerzangeres 'Laura Lynn' heeft werkelijk alle verkooprecords geklopt. Haar nieuwe album 'Dromen Limited' heeft in twee weken tijd bijna 20.000 exemplaren verkocht. Het album met de hitsingles 'Je hebt me 1000 maal belogen', 'Jij doet de wolken verdwijnen' en de nieuwe single 'Stille Dromen' was al een voltreffer bij de lancering in juli van dit jaar. Het gewone 'Dromen' album verkocht meer dan 45.000 exemplaren. Als je de cijfers van 'Dromen Limited', de cd/dvd van Laura Lynn erbij telt, dan weet je dat de teller ondertussen de kaap van 65.000 exemplaren heeft bereikt. Voor deze unieke verkoop krijgt Laura Lynn dan ook een 'dubbel platina' award aangeboden. Wanneer de festiviteiten doorgaan is voorlopig nog niet bekend.

Ook het voorbije weekend was voor Laura Lynn opnieuw een voltreffer. Terwijl de zangeres gisteren te gast was in het ATV programma 'Wakker op zondag' leert een rondvraag ons dat de cd in sneltempo over de toonbank gaat. Bij alle muziekketens en in de supermarkten in Vlaanderen is Laura Lynn de best verkopende artieste van het moment. Benieuwd of de zangeres met kerstmis op één staat in de albumlijsten.

Wie Laura Lynn wil begroeten kan dat deze week nog in Carré Willebroek. Aanstaande donderdag is Laura Lynn te gast voor de opnames van 'Hitparty 2006'. Het programma wordt op één in herhaal lus uitgezonden op nieuwjaarsnacht. Ook tijdens de vrolijke oudejaarsaflevering van 'Het Swingpaleis' zal Laura Lynn haar opwachting maken. Ze zingt dan het nummer 'Jij doet de wolken verdwijnen'.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: