Vanavond mag Laura Lynn opnieuw feesten. De schlagerkoningin wordt dan verwacht in haar thuisbasis Ardooie. Burgemeester Carlos Callens zal om 18.30 met veel tromgeroffel z'n bekendste inwoner verwelkomen. Vervolgens krijgt de zangeres de titel van 'Ere-burger' van de gemeente Ardooie uitgereikt. Een hele eer zowel voor Laura Lynn als voor de gemeente die de zangeres een warm hart toedraagt. Aansluitend stelt Laura Lynn dan haar eerste boek voor 'Mijn Droom'.

In 'Mijn droom' vertelt Laura Lynn hoe ze van klein kind opgegroeid is tot de schlagerkoningin van Vlaanderen. Wij hebben het boek al eens kunnen doornemen en het is echt wel de moeite. Naast de unieke foto's krijg je oprechte verhalen helemaal geschreven door Laura Lynn zelf. De Aco-literatuurprijs zal Laura Lynn waarschijnlijk niet winnen maar dat hoeft ook niet.

'Mijn droom' is een vlot en vrolijk boek dat het verhaal brengt van een sympathiek meisje dat haar hart helemaal open zet. Vanaf vrijdag 29 september ligt het boek 'Mijn Droom' van Laura Lynn in heel wat boekenwinkels. Uitgeverij Kramat (www.kramat.be ) brengt het verhaal van Laura Lynn 'Mijn Droom' op de markt. Voor 19,95 € krijg je 200 pagina's voorgeschoteld van je favoriete zangeres.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: