Gisterenavond zorgde Laura Lynn weer voor een heuse stunt. Ze stelde namelijk haar nieuwe muziekspecial "Voor jou" voor aan pers en publiek. De enige voorwaarde om langstekomen was dat je een rode roos meebracht voor Laura Lynn.

Voor de muziekspecial "Voor Jou" van Laura Lynn trok een cameraploeg enkele maanden op met de West-Vlaamse zangeres. Zowel het wielermilieu, de cruise, Disneyland Resort Paris en nog veel meer vormde het decor voor de muziekspecial "Voor Jou" van Laura Lynn. Naast de boeiende reportage's kan je op de dvd van "Voor jou" ook genieten van Laura Lynn undercover. Enkele argeloze mensen worden beetgenomen door Laura Lynn. Natuurlijk is er op de dvd van "Voor Jou" van Laura Lynn véél aandacht voor de muziek. Zo zie je prachtige videoclips van haar hitsingles 'Arrivederci Hans', 'Jij bent de mooiste', 'In de sterren staat geschreven' maar ook 'Rode rozen in de sneeuw' (een duet met Marva) en de nieuwe single 'Vlinders in je buik'.

Vanaf vrijdag 1 december 2006 verschijnt de nieuwe cd "Voor Jou Limited" van Laura Lynn in de winkels. Naast de liedjes uit het album "Voor Jou" staan er ook nieuwe songs op de cd (o.a. het duet Rode rozen in de sneeuw met Marva) plus krijg je bij aankoop een gratis muziek-dvd met méér dan 45 minuten Laura Lynn achter de schermen. De nieuwe single van Laura Lynn 'Rode rozen in de sneeuw' met Marva ligt al sinds maandag overal in de winkels.

Foto's CD/DVD voorstelling, muziekspecial "Voor jou"

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: