Met haar succesalbum, ‘Een nieuwe dag’, heeft Laura Lynn dit jaar een fantastisch parcours afgelegd. Maar liefst 3 nummers van het album werden grote radio hits die wekenlang in de top 10 van de Vlaamse Ultratop 50 stonden. Met de donkere dagen van het jaar in aankomst heeft Laura het meest pakkende lied uit haar hit-CD in een nieuw jasje gestoken. Ze vroeg haar boezemvriend, acteur Guillaume Devos, om met haar een bijzondere duet versie op te nemen van “100,000 vragen”. Een nummer over het lot en de zin van het leven.

"Al jaren zei ik tegen Guillaume dat we eens een duet moesten opnamen, maar nooit vonden we het goede liedje of paste dit ons onze agenda’s”, zegt Laura. “Maar met “100,000 vragen” wist ik dat dit nummer heel geschikt was voor een duet tussen echte vrienden en dat Guillaume en ik de handen in elkaar moesten slaan.”

“Laura stuurde me het nummer op en eigenlijk had ik na het eerste refrein al een krop in de keel”, voegt Guillaume daar aan toe. “Zo’n pakkend nummer en zo’n mooie productie van Steve Willaert. Ik vind het een hele eer dat Laura mij hiervoor gevraagd heeft”.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: