Hoe gedragen kinderen zich achter de rug van hun ouders? Heel wat Vlamingen vragen het zich samen met Staf Coppens af. De startaflevering van Dat Belooft Voor Later werd vorige week namelijk bekeken door 770.000 kijkers, goed voor een marktaandeel van 42% (VVA18-54, live +4). In de tweede aflevering op zaterdag 30 maart laat Staf zich weer van zijn meest creatieve kant zien om de kinderen mee te nemen in een fantasiewereld. Samen trekken ze deze keer naar een plek far far away: de maan.

Emma (5) uit Genk, Matthew (6) uit Oostende en Estée (6) uit Dendermonde mogen zich deze week uitleven in de villa van Staf. Daar worden ze voor een uitdaging gezet. Door met een hamer keihard op een krachtmeter te slaan kunnen er snoepjes verdiend worden. Tenminste, als de kinderen inventief zijn met de te korte draad. Hoe oplossingsgericht gaan ze te werk? Staf onderwerpt hen ook aan een eigen versie van de bekende Rorschach-test. Zeggen ze ook eerlijk wat ze in de tekeningen zien als daar een risico aan verbonden is?

Nadien neemt Staf Emma, Matthew en Estée mee op een tot de verbeelding sprekende uitstap. Met een echte raket neemt hij het drietal mee naar de maan. “We zijn nog voor de middag terug, het is echt op en af”, klinkt het. Aan de ouders in de studio om goed in te schatten hoe hun kids zich zullen gedragen tijdens de maanreis. Wie van hen verwacht mummies te zien op de maan? En wie wijst Staf erop “de vlag vergeten te zijn”? In de finale kan het winnende gezin naar huis gaan met een fantastische reis… of een fantastische kinderprijs.

De preview van de maanlanding in Dat Belooft Voor Later is hier te bekijken.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: