lalaloverGisterenavond speelde Lalalover hun laatste theaterconcert in het CC De Werf van Aalst. Lalalover is de nieuwe band die rond Tom Kestens (ex Das Pop) gebouwd werd achter de toetsen en als backing vocal mochten wij er ook Stef Caars treffen die nog steeds over een overweldigend stemgeluid beschikt.

Het intimistische karakter van de show werdt ten zeerste geaprecieerd door het publiek, opvallend was dat er gisteren vooral veel jong volk afgezakt was naar het Cultureel Centrum. De poppy songs van lalalover bevatten een hoog soul gehalte waarbij stilzitten bijna een onmogelijke opgave wordt. Maar ook hierin onderscheiden zij zich van de rest, er zitten enkele mooie gitaar en percussi solo's in verwerkt die van het geheel een heel dynamische show maken, en ook interactiviteit met het publiek dragen de heren hoog in het vaandel zo lieten zij de volledige zaal mee 'Fingersnappen' op hun nummer.

In hun muziek hoor je de lokroep van de groote festivalpodia waar zij vorig jaar mochten opstaan en ook ongetwijfeld dit jaar zullen staan. Eind september hoopt de groep ook hun nieuwe album op de markt te hebben met de hitsingle 'what sound is that' op.

Foto's Lalalover in Heliotropic Aalst

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: