De Belgische female fronted rockband Scarved heeft een gloednieuwe single klaar: 'Sweet surrender'! Het is een vier koppige Rockband die de sound van de Classic Rock levend wil houden op een originele en eigenzinnige manier. 'Sweet Surrender' is daar een leuk voorbeeld van. Een 80's feel in de song maar toch heel modern en dansbaar. Terug in de tijd maar met een serieuze update!

Scarved zag het levenslicht in september 2012. In 2014 brachten ze hun eerste album op de markt, 'Dynamite'. Wegens het grote succes en de positieve reacties, kon een 2de album niet langer uitblijven. 'Lodestone' is wederom een goed gevuld album met hardrock-songs waarvan 'Sweet surrender' deel uitmaakt. "Sweet Surrender neemt je met zijn up-tempo vibes alvast mee in gedachten naar het weekend, weg van de dagelijkse sleur, en laat je de beentjes losgooien. Dansen dansen & pintjes!" lacht zangeres Caro. De componist van 'Sweet surrender' is Luc Van Dessel, de auteur van het nummer Caro. Caro werd vanaf de eerste noot meegesleept in het up-tempo van de muziek die Luc haar doorstuurde. In haar lyrics schreef ze neer welke gevoelens deze song bij haar losmaakte, en wel op een ludieke manier. Hetzelfde gevoel werd neergezet in de videoclip, dansbaar, ludiek en onder het motto: "het leven is al serieus genoeg, puur amusement!"

De clip van Scarved nieuwste single kan je hier bekijken: https://www.youtube.com/watch?v=m7K0bNLlWkw

De reeks showcases in clubs ter presentatie van het nieuwe album 'LODESTONE' start op 06 MEI 2017 in 't Debuut te Westerlo! 'Sweet surrender', de nieuwe single van Scarved, is HIER verkrijgbaar op iTunes en kan u HIER beluisteren op Spotify!

Meer informatie over Scarved kan u vinden op www.scarved.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over