Lady Gaga, één van 's werelds beste acts van het moment, kondigt vandaag aan dat haar 'artRAVE: The ARTPOP Ball' tour een Europees staartje krijgt. De zangeres die tot op heden bijna 4 miljoen concerttickets verkocht stelt met de tournee haar nieuwe plaat 'ARTPOP' (2013) voor, die debuteerde op de eerste plaats in de Billboard 200. Het startschot van de tour wordt in Antwerpen gegeven, op dinsdag 23 september in het Sportpaleis!

De Europese data werden aan het tourschema toegevoegd na het overweldigende succes in Noord-Amerika, met maar liefst zeven uitverkochte shows in de Roseland Ballroom in New York. Dat heeft geen enkele artiest haar ooit voorgedaan!

Tickets voor het Antwerpse concert zijn te koop vanaf zaterdag 8 februari om 10u. Naar goede gewoonte krijgen de trouwe fans die lid zijn van littlemonsters.com voorrang. Voor hen start de ticketverkoop op woensdag 5 februari (vanaf 9u tot vrijdag 7 februari, 9u). Er worden voor Lady Gaga's 'artRAVE: The ARTPOP Ball' ook speciale VIP packages aangeboden.

'artRave: The ARTPOP Ball' wordt geproduceerd door Live Nation Global Touring.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Lady Gaga
Datum: 
Dinsdag 23 september 2014
Locatie: 
Sportpaleis, Antwerpen

Reservatie:

0900 2 60 60
Meer over