Er bestaan een tiental manieren om je te amuseren met vriendinnen, maar er is maar 1 manier om echt een gezellig topavondje te beleven: ‘Ladies at the Movies’ bij Kinepolis! Terwijl jij en je vriendinnen heerlijk bijkletsen, zorgt Kinepolis voor een zorgeloze avond zonder enige verantwoordelijkheid.

Genietend van een topfilm en verwennerij door middel van randanimatie, exclusieve goodiebags en drinks, zorgt Kinepolis dat de oorzaak van heel wat stress (lees: “de man”) voor 1 keer in de maand thuisblijft.

In de maand oktober staan 'Diana' (in Vlaanderen) en ‘Eyjafjallajökull’ (in Wallonië) op 1, 2 en 3 oktober op het programma tijdens Ladies at the Movies bij Kinepolis. ‘Diana’ ontketende heel wat kritiek in Groot-Brittannië. Zowel het Britse koningshuis als het hoofdpersonage Dr. Hasnat Khan weigerde enige medewerking tijdens het maken van de film. Zo zou het verhaal uiteindelijk vooral gebaseerd zijn op roddels en veronderstellingen. Belgische royalty watchers nuanceren dit echter en vinden dat heel wat scènes toch redelijk dicht bij de waarheid liggen.

De film is immers nu al een controversiële prent in de filmgeschiedenis door de laatste twee jaar uit het leven van prinses Diana te portretteren. Over haar strijd tegen landmijnen en de paparazzi en haar relatie met de gerenommeerde hartchirurg Dr. Hasnat Khan tot het tragische auto-ongeluk. Hoe dan ook zet de film aan tot nadenken en zelfreflectie, want in iedere vrouw zit uiteindelijk ook een beetje een prinses Diana. Sowieso kan men nu al stellen dat het een legendarische film is over een legendarische vrouw.

Ladies at the Movies: ‘Diana’

Kinepolis Brugge: 01/10/2013 – 19u00
Kinepolis Hasselt: 01/10/2013 – 19u45
Kinepolis Imagibraine: 01/10/2013 – 19u00
Kinepolis Kortrijk: 01/10/2013 – 19u00
Kinepolis Antwerpen: 01/10/2013 – 20u00
Kinepolis Brussel: 02/10/2013 – 19u00

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: