De Sint is vertrokken naar warmere oorden, we naderen midwinter en zien binnenkort de dagen weeral een ietsie pietsie langer worden. En in de verte fonkelt dat sterretje dat Labadoux is. We dromen weeral van mooi weer, schitterende muziek, fantastische ontmoetingen. Kortom, we duwen het gaspedaal in, richting Labadoux op 3, 4en 5 mei 2019! En het wordt meteen een vlammende start!

Wat dacht je van de Belgische topband K's Choice? 25 jaar op de planken en nog niet in Ingelmunster geweest? Da's meteen recht gezet! Nog meer Belgische topkwaliteit? Dat presenteren we u met Scala! Het geweldige meisjeskoor van de gebroeders Kolacny veroverde reeds de hele wereld, binnenkort volgt Labadoux!

Onze West-Vlaamse bard Wannes Cappelle (Zesde Metaal) en broeder Dieleman dan weer de handen in elkaar voor een uniek project. En wat gezegd van Among The Saints? Da's stomende folkrock uit Limburg!

Om dan nog maar te zwijgen van The Sidh, die Italiaanse folksensatie. Met hun zuiderse, aanstekelijke dansmuziek doen ze gegarandeerd de tent ontploffen!

Tip voor een origineel kerstcadeau? Een weekendje Labadoux!!!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over