Labadoux wenst jou een fijne kerst en een spetterend 2016. Als eindejaarsgeschenkje verklappen we jou de eerste namen! Noteer dus alvast 6,7 en 8 mei 2016 in je agenda!

Gabriel Rios

Gabriel Rios is volbloed Puerto Ricaan en smeedt zijn latin grooves om tot eigenzinnige songs. Zelf omschreef hij zijn muziek als 'slowfood', want traagheid is bij Rios het handelsmerk. Zijn songs krijgen de tijd om te rijpen. Elk nummer wordt uit gepuurd en levert diepe doordrongen pareltjes op waarbij tekst en muziek elkaar omarmen.

Na drie jaar New York kwam hij terug naar Gent met de plaat 'This Marauder's Midnight', waarvan hij gedurende een jaar lang elke maand een singel uitbracht. Met de single 'Gold' won hij in 2014 een MIA voor de beste hit van het jaar.

Met Gabriel Rios haalt Labadoux een super singer-songwriter naar Ingelmunster!

Het Zesde Metaal

Rasverteller Wannes Cappelle keert met Het Zesde Metaal terug naar Labadoux! Verhalen vertellen in 't West- Vlaams, spelen met de rijkdom van de taal en dat netjes verpakken in leuke melodieën: dat is hun handelsmerk.

Eind oktober verscheen 'Nie voe kinders', het nieuwe album van Het Zesde Metaal. De openingszin 'Zet jullie hier, dat ik het allemaal expliqueer.' maakt meteen duidelijk dat frontman Wannes Cappelle opnieuw vanalles te vertellen heeft.

Je kan 'Wantje' dus live aan het werk zien op Labadoux!

Mutefish

Wie ze enkele jaren geleden zag, wist toen al dat deze stomende band ooit terug op Labadoux zou staan.

Mutefish is een bonte mengeling muzikanten uit Ierland, Polen, Litouwen, Oekraïne en Portugal. Vanuit hun thuisbasis in Dublin verrijken ze de folk met Oost- Europese invloeden. Dat resulteert in een rijke muzikale smeltkroes. Hun concerten stuwen je vooruit. Met hun ongebreidelde energie jagen ze de adrenaline door je lijf, er is geen ontkomen aan.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Labadoux
Datum: 
6, 7 en 8 mei 2016
Locatie: 
Labadoux, Ingelmunster

Reservatie:

Meer over