K3 heeft de afgelopen weken achtereenvolgens Hasselt en Oostende veroverd met hun nieuwe show. Het publiek kwam, werd op kriebelachtige wijze meegesleept en zag dat het bijzonder goed was. Dit weekend zetten Karen, Kristel en Kathleen hun tanden in Antwerpen. Niet letterlijk natuurlijk, ‘showgewijs’ daarentegen des te meer. En dat maar liefst twaalf keer op rij, want Karen, Kristel en Kathleen hebben niet minder twaalf voorstellingen in hun agenda staan. Voor sommige van die voorstellingen kan je nog een plaatsje versieren. Haastige spoed is dus voor één keer wél heel goed.

Dit zei de pers over de nieuwe K3-show:

“Het is een show geworden met een echt verhaal en verschillende special effects.” (VRT-nieuws)

“Afgelopen weekend (8 & 9 april) zijn duizenden kinderen met een smile tot achter hun oren naar huis gegaan. Voldaan, tevreden, enthousiast.” (Het Laatste Nieuws)

“Erg leuke show!” (Radio 2)

“Vooral de muur van water – waar later ook de meisjes van het ballet in dansten – was spectaculair.” (Het Belang van Limburg/Gazet van Antwerpen)

“De populaire meidengroep K3 gaf in Hasselt het startshot van haar nieuwste show. Het werd een heel vrolijke, maar ook spannende show. De kinderen vonden het schitterend.” (Het Nieuwsblad)

Straffe madammen toch, die meiden van K3. En dat zullen ze in Antwerpen nog eens haarfijn bewijzen. Allen daarheen dus!

K3 Praktisch

3 juni 2006 om 14, 16.30 en 19 uur
4 juni 2006 om 11, 14 en 17 uur
5 juni 2006 om 11, 14 en 17 uur (extra shows)
7 juni 2006 om 13.30, 16 en 18.30 uur (extra shows)

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: