Het Live Comedy Festival start meteen een dijk van een openingsweekend: vrijdag openen we met een uitverkocht concert van Hans Teeuwen & The Painkillers, een dag later staat Reginald D Hunter op datzelfde podium, in Arenberg, met zijn show Reginald in Europe: A Nigga Runs Through it Wil je er nog bijzijn, koop dan nog je tickets.

In navolging van de uitverkochte tours in UK, Australië, Nieuw Zeeland en Scandinavië, brengt Reginald D Hunter nu ook zijn unieke humor naar België. Sinds hij 15 jaar geleden begon met comedy is Reginald D Hunter uitgegroeid tot een van de bekendste en meest onderscheidende comedians van UK. Zijn humor is soms brutaal, geregeld controversieel maar altijd afgewogen en uitgedacht.

Hij was reeds te zien op Comedy Casino (CANVAS), maar ook in Live At The Apollo, 8 Out Of 10 Cats (met Jimmy Carr), Never Mind The Buzzcocks , QI en is een regelmatige gast bij Have I Got News For You. In 2006 won hij de Writers’ Guild Award for Comedy voor zijn show Pride and Prejudice… and Niggas.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Reginald D Hunter
Datum: 
27 september 2014
Locatie: 
Arenberg Antwerpen

Reservatie:

Meer over