Nu in de Vlaamse top tien de onvervalste meezinger weer helemaal terug is, herinneren we u via deze gloednieuwe dubbel CD (in de reeks "Op Verzoek") aan een handvol zangeressen van bij ons die meer dan wie ook een patent hadden op zorgeloze, klassevolle liedjes.

Tien zangeressen die in de jaren 70 , 80 en 90 de Vlaamse hitparades domineerden met hits die het meer dan waard zijn om opnieuw gehoord te worden.

Op deze collectie van 34 hits staan heel wat nooit eerder op CD uitgegeven liedjes, dat maakt het nu al tot een collector's item.
Marva, Dana Winner, Ann Christy en Liliane Saint-Pierre, vier van onze Vlaamse topzangeressen, staan op deze compilatie met vier nummers.
De zes overige artiesten eren we met drie titels: Samantha, Rita Deneve, Truus, Anneke Soetaert, Cindy en Lisa Del Bo.

"Vlaamse Hitzangeressen - Op Verzoek" is een ideale handleiding voor wie het zingen was afgeleerd. Vierendertig liedjes die deze zomer de wolken doen verdwijnen, als dat nodig zou zijn...

En wij mogen 2 dubbel CD's weggeven! Wil jij kans maken op 1 van deze dubbel CD's stuur dan zo snel mogelijk het juiste antwoord terug op de wedstrijdvraag.

Wedstrijdvraag: Dana Winner staat op deze dubbel CD liefst met 4 nummers. Geef ons deze titels!

Wedstrijdpagina

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: