De Carrière van Raf van Brussel begon in een covergroep Liqiud maar hij besefte al hele snel dat dit niets voor hem zou worden. Daarom koos hij zeer snel voor een solocarrière. Met zijn eerste solosingle “Flyin” nam hij deel aan de preselecties voor eurosong 2002. Nadien volgde de succesnummers elkaar op. Zo schreef hij “Talk to me” dat later ook de titeltrack voor de flikkenreeks werd. Ook “Make me feel good” was een van zijn succesnummers.

Ook Sarah is zal iedereen waarschijnlijk wel bekend in de oren klinken. Sarah begon op 16 jarige leeftijd met een deelname aan de Soundmixshow. Haar eerste echte dikke hit werd 'True Love Is Tough'. Ook haar debuut cd 'The State I'm In' werd een groot succes. Daarna volgde de succesnummers en succesalbums elkaar vlug op.

In het begin van dit jaar kruisten de wegen van Raf Van Brussel en Sarah al eens. Toen werd gekozen voor de single “Here I am” dat dan ook een groot succes werd. Daarom werd er dan ook gekozen om nogmaals de platenstudio in te duiken. En het resultaat mag er wezen. Er werd nogmaals gekozen voor een goed up temp nummer waarbij de stemmen van de beide zangers volledig tot hun recht komen.

Wij mogen nu 4 Exemplaren van de single “Roundabout” weggeven. Hiervoor moeten jullie natuurlijk wel iets doen. Als jij ons weet te zeggen met wie Sarah al eerder een duet heeft opgenomen, maak jij misschien wel kans op deze prachtige single.

Wedstrijdpagina

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: