Fans van een heerlijk live-spektakel krijgen dit weekend nog een laatste kans om te komen kijken naar de WINTERREVUE in Theater Elckerlyc. Regisseur Stany Crets leverde samen met zijn sterrencast, het ballet en creatives van de Winterrevue 2016 een vernieuwende, strakke humoristische show af. Ook special guests Nicole & Hugo zorgen voor een onvergetelijke podiumprestatie in deze revue 2.0. Het publiek ziet ze zo nog vier keer schitteren deze week, nl. op 13, 14 en 15 januari in Theater Elckerlyc.

Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Britt Van der Borght, Ann Van den Broeck, Udo, Lisa en Nicole & Hugo schitteren nog in de WINTERREVUE tot en met 15 januari 2017. Vanaf vrijdag tot en met zondag is het de laatste kans om iedereen te zien stralen op het podium. Het hele team dankt alvast al het publiek dat is komen kijken naar deze heerlijke voorstelling!

KERSTSINGLE “WAT IK WIL VOOR KERSTMIS” T.V.V. “SCHENK EEN LACH”

De special guests in de de Winterrevue, Nicole & Hugo, brachten een kerstnummer uit: “WAT IK WIL VOOR KERSTMIS”. Een productie van CNR records. Eén van de grootste moderne Kerstklassiekers ooit, kreeg voor de gelegenheid een tekst van Stany Crets. Deze single wordt exclusief verkocht tijdens de WINTERREVUE in THEATER ELCKERLYC en tevens via www.winterrevue.be. De winst gaat integraal naar “Schenk een lach”, een initiatief van Theater Elckerlyc met Greet Rouffaer en Bart de Bondt als peter en meter. “Schenk een lach” heeft als doel mensen die niet over de financiële middelen beschikken, de kans te bieden om cultuur te beleven en te genieten van een avondje in het theater. Alle info over “Schenk een lach” staat op www.schenkeenlach.be .

Praktische informatie

WINTERREVUE vanaf 15 december 2016 in Theater Elckerlyc. Een productie van Theater Elckerlyc.

  • Regie & concept: Stany Crets – Choreografie: Laurent Flament – Styling: Griet Van Landeghem en Tine Deseure – Live orkest: Eric Melaerts
  • Met: Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Britt Van der Borght, Ann Van den Broeck, Udo, Lisa en Nicole & Hugo.
  • Locatie: Theater Elckerlyc – Frankrijklei 85-87 te Antwerpen.
  • Tickets: www.winterrevue.be – 070/691.002 - max €0.30/minuut - of aan de ticketbalie van DE MEDIAMARKT, Century Center, De Keyserlei
  • Data:

Donderdag 15, vrijdag 16, zaterdag 17, donderdag 22, vrijdag 23, woensdag 28, donderdag 29, vrijdag 30 december om 20 uur, zaterdag 31 december om 21 uur, zaterdag 17 en zondag 18 december om 15 uur. Donderdag 5, vrijdag 6, zaterdag 7, vrijdag 13 en zaterdag 14 januari om 20 uur en zaterdag 7, zondag 8, zaterdag 14 en zondag 15 januari om 15 uur. Feestelijke voorstelling voor genodigden en pers op 18 december 2016 om 15u00.

  • Tarieven: voordelige tarieven in 5 categorieën, reeds vanaf 18 €, inclusief reservatie- en exclusief verzendingskosten.
  • Culinair arrangement voor de voorstelling aan de prijs van 59 euro pp in het WINTERRESTAURANT, vanaf vrijdag 23 december tot en met zondag 8 januari. Er kan ook op oudjaar gereserveerd worden voor de WINTERREVUE. Gegarandeerd een spetterend feest met heerlijk diner en afterparty tot 4 uur.
  • Feestelijke voorstelling voor genodigde pers en VIP gasten op 18 december 2016 om 15u00

Bijzonder graag afspraak binnenkort in het theater.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: