Discotheek La Rocca bestaat 30 jaar en viert dat jubileum op 1 september in haar oude vertrouwde danstempel aan de Antwerpsesteenweg in Lier. Straffer nog: de club is in de maanden augustus, september en oktober gewoon elke vrijdag open én af te huren voor evenementen.

U leest het goed: de deuren van discotheek La Rocca zijn zo open als de goal van de Duitsers op het afgelopen WK voetbal. Ja, achter de schermen wordt naarstig gewerkt aan een nieuwe La Rocca. En ja, we proberen die zo mooi mogelijk te maken. Maar op dit moment wacht de club uit Lier nog op de bouwvergunning van dat project. En dus blijft de legendarische nachtclub intussen open voor elke zichzelf respecterende nachtraaf.

La Rocca maakt van de extra tijd gebruik om op zaterdag 1 september 2018 haar 30-jarig bestaan in het zo vertrouwde gebouw te vieren. Want dertig jaar geschiedenis schrijven in het grote nachtlevenboek, mag niet zomaar voorbij gaan.

Reden ook waarom de club op haar verjaardag die dj’s uitnodigt die meegewerkt hebben aan het vuistdikke La Rocca-verhaal, zoals Licious, Delafino, Philip, Tofke, Alec, Gee, Cemode, Joeri, Neon, Samm, Bastin en La Rocca legende Marko.

Vanaf diezelfde 1 september is de club ook gewoon weer elke zaterdag open.

Er komen overigens wel meer evenementen aan, belooft woordvoerder Wim Van Ouytsel.

  • Op 8 september vindt in La Rocca de afterparty plaats van het Natural Highs-festival.
  • 15 september ontvangt La Rocca de jongens van Defected, het iconische houselabel uit Groot-Brittannië.
  • Op 22 september komen dj’s Mousa, Nabil, Sammir en Younes naar La Rocca voor cultklassieker Disco Dasco.
  • En op 29 september organiseert de club Retro Rave met ravelegende Marusha, een nostalgische terugblik naar het nachtleven in de jaren negentig, toen opnamecassettes en lastige rijkswachters even gewoon waren als USB-sticks en smartphones nu.

Tussendoor blijft La Rocca elke vrijdag het even onsterfelijke als populaire Forever Funky organiseren. Op die avonden doen dj’s Hich, TLP, G-spot en guests met zwoele r&b de meest hardnekkige hittegolf verbleken tot een waterig winterzonnetje.

Dat La Rocca nog steeds hoog aangeschreven staat bij de andere grote spelers in het nachtleven, bewees het in de maand juli. De club uit Lier mocht dan twee weekends de afterparty van Tomorrowland organiseren.

Met dj’s als Maceo Plex, Solardo en Waff stonden er twee zotte zondagen lang grote internationale namen in de dj booth. Exact zoals La Rocca het al dertig jaar lang probleemloos voor elkaar krijgt.

Wenst u zelf een evenement te organiseren? Dan is er de mogelijkheid om op zaterdagen de club af te huren. Voor inlichtingen kan u mailen naar info@larocca.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over