De showgirl is terug! Haar nieuwe album ‘Kiss Me Once’ ligt vandaag in de rekken, en tegelijk kondigt ze ook haar wereldtournee aan, die met niet minder dan 31 concerten 15 landen zal aandoen. Kylie, die beroemd is voor haar spectaculaire optredens, belooft ons een grootse feestavond met zowel nieuwe nummers als haar allergrootste hits.

Kylie, die bij het grote publiek bekend werd door haar rol in de serie ‘Neighbours’, schoot een eerste keer in de roos met haar megahit “I Should Be So Lucky”. Aan het begin van de jaren ’90 breekt ze met haar producerstrio Stock, Airken en Waterman en slaat de weg van de alternatieve dance-scene in. Ondertussen waren er ook de samenwerkingen met Nick Cave voor het prachtige “Where The Wild Roses Grow” en met Robbie Williams, op “Kids”. In 2001 keert ze terug met de wereldwijde hit “I Can’t Get You Out Of My Head”, die tot op vandaag haar allergrootste succes blijft, en die haar carrière een enorme en onverwachte wending geeft. Ze bevestigt haar statuut van popdiva met “Slow”, alweer een enorm succes, uit haar album ‘Body Language’ (2003). Kylie beheerst als geen ander het mixen van pop, dance, disco en electro. Dat bewijzen vervolgens nogmaals haar albums ‘X’ (2007) en ‘Aphrodite’ (2011).

Vandaag viert Kylie haar grote terugkeer met het album ‘Kiss Me Once’, haar eerste plaat onder het label van Roc Nation Management, het team van Jay Z waar ze recent tot toetrad. Het album wordt voorafgegaan door de onnavolgbare single “Into The Blue” en kwam tot stand met Sia als coproducer. Op het album vinden we samenwerkingen met Pharrell Williams, die “I Was Gonna Cancel” schreef, maar ook met andere vooraanstaande producers als Ariel Rechtshaid (Haim, Vampire Weekend), MNEK (Rudimental) en Greg Kurstin (Ellie Goulding, Katie Perry).

Kylie Minogue staat op 6 november op het podium van Paleis 12 van de Brussels Expo, in het kader van haar ‘Kiss Me Once Tour’. De ticketverkoop voor dit concert start op vrijdag 21 maart om 9u.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Kylie Minogue
Datum: 
Donderdag 6 november 2014
Locatie: 
Paleis 12, Brussel

Reservatie:

Meer over