Op woensdag 15 april 2015 schakelt de UEFA Champions League een versnelling hoger met de kwartfinales. Vanaf 20.15 brengt 2BE het voetbalduel tussen Paris Saint-Germain en FC Barcelona. Twee seizoenen geleden haalde Barcelona het in de kwartfinales na twee gelijke spelen van deze tegenstander. Dit seizoen stonden de clubs in de groepsfase al tegenover elkaar en wonnen ze elk hun thuiswedstrijd. Welk elftal zet woensdagavond een eerste stap richting de halve finales?

Tom Coninx, sportcommentator bij 2BE: “Kan PSG na hun stunt op Chelsea in de 1/8e finales opnieuw een grootmacht uit het Europese voetbal knikkeren? Zonder de geschorste Ibrahimovic, Verratti en de geblesseerde Luiz komen de Fransen wel gehavend aan de aftrap. Als PSG de stap wil zetten naar een volwaardige aanwezigheid in de Champions League, moeten ze sowieso voorbij de supersterren van Barcelona.”

Jan Dewijngaert en Tom Soetaers leveren vanuit Parijs live commentaar bij de wedstrijd. In de Champions League-studio ontvangt Tom Coninx proftrainer Aad De Mos en voetbalanalist Marc Degryse. Na de match volgt er een uitgebreide samenvatting van een andere terugmatch: Porto – Bayern München.

Paris Saint-Germain – FC Barcelona heenmatch kwartfinales uefa champions league woensdag 15 april 2015, live bij 2BE en op 2be.be vanaf 20.15

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: