Op dinsdag 3 april speelt Juventus zijn heenwedstrijd in de kwartfinales van de UEFA Champions League tegen titelverdediger Real Madrid. Op woensdag 4 april krijgt Barcelona de mannen van AS Roma op bezoek. De wedstrijden zijn live te volgen bij Q2, op Q2.be en via de Q-app vanaf 20.15.

Heruitgave van de CL-finale van vorig jaar: Juventus – Real Madrid op dinsdag 3 april

Op dinsdag 3 april neemt Juventus het in eigen stadion op tegen de Spaanse topclub en titelverdediger Real Madrid. Deze wedstrijd is een heruitgave van de finale van vorig jaar. De Madrilenen wonnen toen overtuigend met 4-1 van de Bianconeri. Het is ondertussen al de 20ste keer dat beide teams tegenover elkaar staan. Juventus schakelde in de achtste finales Tottenham uit. Real Madrid zette Paris Saint-Germain opzij.

Het wedstrijdcommentaar is van Jan Dewijngaert en Marc Degryse. Tom Coninx zit in de studio aan tafel met analisten Gilles De Bilde en Herman Brusselmans. Daarnaast is er ook een samenvatting van de heenwedstrijd tussen Sevilla en Bayern München.

AS Roma speelt eerste kwartfinale in 10 jaar op woensdag 4 april

Op woensdag 4 april staat AS Roma in Camp Nou tegenover Messi en Barcelona. Roma haalde het in de achtste finales van de Oekraïners van Shakhtar Donetsk en staan zo voor het eerst in 10 jaar nog eens in de kwartfinales van het toernooi. Barcelona stootte zonder al te veel problemen voor de 11e keer op rij, een record, door naar de kwartfinales ten koste van Chelsea.

Het wedstrijdcommentaar is van Peter Morren en Gilles De Bilde. Tom Coninx zit in de studio aan tafel met analisten Marc Degryse en Aad de Mos. Daarnaast is er ook een samenvatting van de heenwedstrijd tussen Liverpool en Manchester City.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over