Op dinsdag 21 april 2015 neemt Bayern München het op tegen FC Porto in de terugmatch van de kwartfinales. Vorige week verloor Bayern met 3-1 in Porto. Bayern-baas Karl-Heinz Rummenigge riep meteen na de smadelijke nederlaag op tot rust: “Ik zie treurende gezichten. We hebben een aantal flaters begaan, dat moeten we beseffen. Dinsdag moeten we met 2-0 winnen en dan is alles vergeten. Moeilijke opdracht maar het vertrouwen in het team is er. En het vertrouwen in onze grote trainer Pep Guardiola!”. Kan Bayern zich dinsdagavond in de terugmatch alsnog herpakken, of stoot Porto door naar de halve finale?

Tom Coninx, sportcommentator bij 2BE: “Vorige week ging Bayern München op een bijna kinderlijke manier ten onder in Porto. Een score die niemand had verwacht, al blijven ze er bij Bayern in geloven dat de situatie nog recht te trekken valt. Ook Porto beseft dat de strijd nog niet gestreden is. Vuurwerk, dat mogen we dinsdagavond in de Allianz Arena verwachten…”

Dirk Deferme en Marc Degryse leveren vanuit München live commentaar bij de wedstrijd. In de Champions League-studio ontvangt Tom Coninx proftrainer Aad De Mos en voetbalanalist Tom Soetaers. Na de match volgt er een uitgebreide samenvatting van een andere terugmatch: FC Barcelona – Paris Saint-Germain.

Bayern München – FC Porto terugmatch kwartfinales uefa champions league dinsdag 21 april 2015, live bij 2BE en op 2be.be vanaf 20.20

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over