Morgen, woensdag 23 januari, zijn KV Mechelen en Union als eerste aan zet met hun heenwedstrijd in de halve finales in de Croky Cup. Met KV Mechelen of Union stoot er dus al zeker een tweedeklasser door naar de finale. De laatste keer dat een niet-eersteklasser de eindmeet haalt, is al van 2001 geleden toen Lommel SK de finale verloor van Westerlo. De wedstrijd is woensdag 23 januari live te volgen om 20.25 bij Q2, op Q2.be en via de Q-app.

WELKE TWEEDEKLASSER PAKT PUNTEN IN DE HEENWEDSTRIJD?

KV Mechelen neemt het op tegen reeksgenoot Union, die een straf parcours aflegde in de Beker van België. Union verraste eind september al menig voetbalfan door Anderlecht in de zestiende finales naar huis te spelen met 0-3. In de kwartfinales schakelde ze ook topfavoriet Racing Genk uit. De andere tweedeklasser KV Mechelen hoeft in de Beker van België zeker niet onder te doen voor Union. KV Mechelen speelde Antwerp, Lokeren en KV Kortrijk naar huis. Wie zal in de heenwedstrijd het hoofd moeten buigen in het bijna uitverkochte AFAS-stadion?

Het wedstrijdcommentaar is van Dirk Deferme. Maarten Breckx is met Timmy Simons en Gilles De Bilde analist ter plaatse in Mechelen.

CROKY CUP - HALVE FINALE KV MECHELEN - UNION WOENSDAG 23 JANUARI 2019 OM 20.25 LIVE BIJ Q2, OP Q2.BE EN VIA DE Q-APP

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over