K’s Choice bestaat dit jaar 25 jaar en wordt nog steeds tot de absolute Belgische top gerekend. Door de jaren heen haalde de band van Sarah en Gert Bettens meermaals de Album Top 10, onder meer met 'Paradise In Me', 'Cocoon Crash', 'Echo Mountain' en 'The Phantom Cowboy', die in België meteen naar nummer één klommen en de band verschillende keren goud en platina opleverden. 'Not an Addict’ blijft zonder twijfel hun grootste hit, die meer dan twintig jaar na de release nog steeds op veel radiozenders wordt gedraaid, zowel in België als in het buitenland. De perfecte openingsact voor het concert van Bryan Adams op 11 augustus in het Festivalpark in Middelkerke!

Bryan Adams zal er naast zijn grootste classics ook enkele rockers en ballades uit zijn dertiende solo-plaat ('Get Up’) brengen. Voor 'Get Up werkte Adams samen met levende legende Jeff Lynne (drijvende kracht achter ELO, Traveling Wilburys en producer van tal van klassiekers). Samen leverden ze een plaat af die qua intensiteit niet moet onderdoen voor 'Reckless’, zijn meest succesvolle plaat.

Al op zijn eerste passage in België (10 april 1985 in het voorprogramma van Tina Turner) veroverde de Canadese rocker de harten van Vlaanderen. Het begin van een intense relatie, die sindsdien op tal van legendarische concertavonden bevestigd werd.

Met hits als "Summer Of 69", "Run To You", "Heaven", "(Everything I Do) I Do It For You", "Please Forgive Me", "Cuts Like A Knife" en "It’s only love” zal hij zijn fans in Middelkerke gegarandeerd in extase brengen. Want of je nu 7 of 77 bent, uiteindelijk willen alle kids maar één ding: rocken!

Tickets zijn te koop via concertatthebeach.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
K’s Choice
Datum: 
11 augustus 2017
Locatie: 
Festivalpark, Middelkerke

Reservatie:

Meer over