KRANKk is een Belgische band die zich laat inspireren door UK Garage, Grime & Bass Music met het oog op een live uitvoering ervan, maar wel steeds met een eigen twist. Een straf team met op de drums Thomas Geysen, op keys Aram Abgaryan en op gitaar Willem Heylen. Hun soms donkere en/of agressieve beats en hooks versmelten met speedy raps van getalenteerde guest MC’s.

KRANKk brengt met zijn nieuwste single ‘Like That’ twee van de strafste dames in de Belgische urban scene samen. Niemand minder dan Miss Angel en Blu Samu (winnaar van de Chase Award op RBEA), een combo om U tegen te zeggen. Check de clip, directed by Romain Habousha !

Clip Link https://youtu.be/MMRTHBOQwLg

Daarnaast werken ze verder aan andere collabs met guests & MC’s zoals DVTCH NORRIS en andere woeste duivels van de Belgische hiphop scene. Bovendien ligt er een album op de plank met als titel ‘Dark’. Het is al snel duidelijk dat KRANKk aandacht gaat halen met deze formule. Live barst dit uit zijn voegen, is het aanstekelijk opzwepend en natuurlijk erg dansbaar.

Krankk bewijst zich ook als live band - you can catch them live:

  • On March 13 you can witness a KRANKk live try-out at Bonnefooi in Brussels.
  • On March 15 they will perform at Bouge B Festival in deSingel in Antwerp.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over