DROOM is een nummer uit het nieuwe album BEESTJE van Kramer, het hip hop project van Jeroen Perceval. Dit is de tweede videoclip uit het album, de video is gemaakt door Steven Perceval en Stijn Van Peer van AAPMEDIA. Het album is nu uit op alle digitale kanalen en deze vrijdag 7 december is de releaseshow van het album in De Studio te Antwerpen.

Jeroen Perceval is niet te vangen voor 1 gat. Hij omschrijft zichzelf als “een verteller” en dat doet hij zowel door te acteren, te schrijven, maar ook door films en muziek te maken. Het zijn veel uitlaatkleppen voor een creatief hoofd dat nooit stilstaat.
Sinds 2014, toen zijn vorige album ‘Droom & Waakt’ uitkwam, is er heel wat gebeurd voor Jeroen. Als acteur kreeg hij mooie film-en televisierollen (o.a. in D’Ardennen en het bejubelde “Tabula Rasa” en “De Dag”), als scenarist verraste hij met de verfilming van zijn theaterstuk D’Ardennen en als regisseur maakte hij een eerste kortfilm “August’. Momenteel is hij bezig met het schrijven van z’n eerste langspeelfilm DEALER die hij zelf gaat regisseren.
Binnenkort zal hij ook te zien zijn in The Mute (Bartosz Konopka), De Oost ( Jim Taihuttu) en in de Vlaamse series De Dag, Over Water en De Bende Van Jan de Lichte.
Als muzikant scoorde hij een culthit met zijn nummer “Pa”.

Op 7 december is er een releaseconcert gepland in De Studio te Antwerpen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: