Duitse electro-pioniers geven speciale 3D-show in Hilvarenbeek

Kraftwerk is toegevoegd aan de line-up voor Best Kept Secret 2019. De Duitse electro-pioniers zullen op zaterdag 1 juni het hoofdpodium afsluiten met een speciale 3D-show. Voor deze performance zullen 25.000 3D-brillen worden uitgedeeld aan het publiek. Best Kept Secret vindt plaats van 31 mei tot en met 2 juni 2019, eerder werden al Bon Iver, Interpol, Kurt Vile & The Violators, Mac DeMarco en Cigarettes After Sex bevestigd. De voorverkoop is begonnen.

Kraftwerk
Weinig bands zijn invloedrijker en vernieuwender dan het Duitse Kraftwerk. Artiesten van David Bowie tot Daft Punk tot Aphex Twin lieten zich beïnvloeden door de band uit Düsseldorf. Detroit-techno had niet geklonken zoals het deed zonder de robotpop van Kraftwerk, vroege hiphop-pioniers als Afrika Bambaataa speelden gretig leentjebuur. De robotpop van Kraftwerk heeft merkwaardig aanstekelijke melodieën, waardoor de band al sinds 1970 vernieuwers van over de hele wereld aan hun voeten heeft liggen en zo continu ook weer nieuwe, jonge fans aantrekt. De status van Kraftwerk is met de jaren alleen maar gegroeid, hun honger naar futurisme werd nooit gestild. Zo ontwikkelden de Duitsers showconcepten waarmee ze afgelopen jaren iconische shows speelden in Nederland en België: het Evoluon in Eindhoven, TW Classic in Werchter. Acht uitverkochte shows in Paradiso Amsterdam en acht uitverkochte shows in de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen, waarbij telkens één van de klassieke albums integraal werd uitgevoerd.

Kaartverkoop
Best Kept Secret heeft ondanks haar jonge bestaan inmiddels een bijzondere reputatie opgebouwd van het festival waar drie dagen lang de beste artiesten live te zien zijn in een natuurrijke, kleinschalige setting. Het festival is al twee jaar op rij uitverkocht. Tickets worden verkocht via de website van het festival en eventim.nl. De voorverkoop is gestart.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Best Kept Secret
Datum: 
vrijdag 31 mei, zaterdag 1 en zondag 2 juni 2019
Locatie: 
Beekse Bergen, Hilvarenbeek
Meer over