Michelle David & The Gospel Sessions en een DJ set van Kraak & Smaak zijn toegevoegd aan de line-up van Festival Mundial. Hiermee is de programmering Festival Mundial compleet. Kraak & Smaak speelt op zaterdag 25 juni in de Foyer van de Hall of Fame. En Michelle David & The Gospel Sessions is op zondagavond de afsluiter van het podium in de Smederijtuin.

Kraak & Smaak is een gevierd producerscollectief dat over hele wereld menig club en festival aan gort speelt. Op hun nieuwe album Juicy Fruit hoor je hun vertrouwde funky geluid in een heel nieuw jasje. Het album ligt sinds deze week in de winkels.

Michelle David maakt met Gospel Sessions vol.2 een perfecte crossover tussen gospel en soul. Michelle David & The Gospel Sessions is een project van Onno Smit en Paul Willemsen. Beiden bekend van onder andere Beans & Fatback en Lefties Soul Connection. Evangeliseren is niet het doel, maar geloof maar dat het een feestje wordt! Hallelujah!

Wilt u hier bij aanwezig zijn? We nodigen u van harte uit om een accreditatie aan te vragen voor Festival Mundial om verslag te komen doen. U kunt een persaccreditatie aanvragen via www.festivalmundial.nl/pers.

Helaas is Joe Driscoll & Sekou Kouyate wegens omstandigheden niet meer op Festival Mundial te zien.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: