In de week van 25 januari neemt Ivan Pecnik de rol van souschef op zich in De Keuken van Sofie. Eerder imiteerde hij in Tegen de Sterren Op al Peter Goossens, dus er gaat wel degelijk een topchef in hem schuil.

Ivan is verzot op vis en zeevruchten maar ironisch genoeg is zijn vriendin enorm allergisch aan alles wat uit de oceaan komt. Zelfs wanneer hij een scampi verorbert, moet hij zijn tanden poetsen als hij haar nadien een kus wil geven. Benieuwd dus wat dat geeft als hij en Sofie Dumont op woensdag 27/01 een soepje van schelpdieren maken.

Sofie en Ivan sluiten de kookweek op vrijdag 29 januari af met een eenvoudige en overheerlijke appelroosjestaart. Een dessert dat Ivan op het lijf is geschreven, want de acteur heeft Sloveense roots, en Pecnik betekent daar ‘ovengebakje’ of ‘soesje’. Men kan het erger treffen.

OP HET MENU

  • Op maandag 25/01: hammetje met hutsepot en een mosterdsausje
  • Op dinsdag 26/01: trifle van appelsienpudding met peer en vanilleslagroom
  • Op woensdag 27/01: soepje van schelpdieren
  • Op donderdag 28/01: surf and turf burger
  • Op vrijdag 29/01: appelroosjestaart en Luikse koffie

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: