Kookeiland is een trendsettend initiatief van liefhebbers, specialisten en professionelen uit de Belgische culinaire wereld. Grote namen hebben zich verzameld en willen op regelmatige basis alle gelijkgezinden verwennen met diverse activiteiten en projecten: van toegankelijke tot gespecialiseerde kooklessen, spetterende “Live On Stage”-shows tot culinaire reizen en speciale aanbiedingen.

Kookeiland Live On Stage is ondertussen aan zijn derde editie toe. Van woensdag 15 november tot en met zondag 18 november, is de Antwerpse Zuiderkroon de thuishaven van Jeroen De Pauw, Achim Vandenbussche, Liliana Rizutto én Piet Huysentruyt. Het concept van de Live On Stage-shows is uniek. De Chefs toveren op het podium, live voor hun gasten, de meest unieke gerechten uit hun kookpotten. De keukenbrigade die achter de schermen actief is, bereidt hetzelfde gerecht voor het voltallige zaalpubliek. Iedereen krijgt het diner all-in geserveerd.

De avonden worden bovendien steeds in een duidelijk gastronomisch thema geplaatst. Deze keer gaat de hele ploeg op zoek naar zuiderse sferen. Bron van inspiratie is Zuid- en Midden-Amerika. Terwijl in november buiten regen en wind regeren, halen in de Zuiderkroon geuren en kleuren de bovenhand. In de foyer staat Achim Vandenbussche garant voor een zwoel aperitief. In de theaterzaal tekent Liliana Rizutto met haar zuiders talent een Argentijns voorgerecht op uw bord. Piet Huysentruyt gaat in Cuba op zoek naar inspiratie voor een uniek hoofdgerecht. En afsluiten doen we in Brazilië … Achim en Jeroen ronden dit culinaire feest af met een spetterend dessert. Als special guest mogen we Guy en Martine, die we kennen van Sterren op de Dansvloer, verwelkomen. Ze zorgen voor 'fiësta' op de dansvloer! Het wordt een unieke editie.

Intekenen voor deze live kookshows kan op 17 november vanaf 4 personen. Inbegrepen in de prijs zijn het volledige diner met dranken, wijnen en koffie, een gereserveerde plaats aan tafel én een ganse avond entertainment door het kruim van de Belgische tv-koks.

Voor bedrijven biedt Kookeiland Live On Stage een unieke mogelijkheid om klanten en relaties op een originele manier te verrassen.

Kookeiland: Live On Stage
15 t/m 18 november 2007
De Zuiderkroon, Antwerpen
Tickets: €90 (excl. reservatie- & verzendingskosten)
Reserveren: 03 650 19 54 - www.zuiderkroon.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: