Belgische artiest Konoba brengt vandaag het wondermooie nummer 'All You Need' uit. Hij werkte voor de track samen met Belgische pianist / arrangeur Leo Nocta en zangeres Charles. Het resultaat is een prachtige song die je ongetwijfeld niet onberoerd zal laten.

Voor zijn nieuwe nummer ‘All You Need’ grijpt Konoba terug naar de elementen die hem bekend hebben gemaakt toen hij een paar jaar geleden zijn eerste single 'On Our Knees' uitbracht. Op 'All You Need' hoor je beklijvende melodieën en lyrics, het nummer is zacht maar tegelijkertijd ook krachtig en het biedt een soort emotionele diepte die moeiteloos in je ziel kruipt. Konoba werkte voor de muziek samen met Belgische pianist / arrangeur Leo Nocta en hij deelt de vocals met de getalenteerde jonge Belgische zanger Charles. Met de tekst, "all you need is right in front of you", probeert hij ons eraan te herinneren dat zelfs in moeilijke tijden het geluk vaak recht voor ons ligt, maar dat we het niet altijd zien.

In de subtiele en poëtische videoclip zien we de 3 artiesten in een lege, donkere ruimte. Ze spelen en zingen het nummer samen alsof ze allemaal op dezelfde plek zijn, maar dan in een parallel universum. Of was het misschien maar een droom?

Over Konoba:

Na 5 jaar muziek en muziekproductie te hebben gestudeerd in Engeland, keerde Raphael Esterhazy terug naar België en lanceerde hij zijn soloproject, Konoba. In 2017 bracht hij zijn eerste album 'Smoke & Mirrors' uit en eerste single 'On Our Knees' haalde heel wat hitlijsten en werd meer dan 60 miljoen keer gestreamd. Daarna volgde een uitverkochte tournee en verschillende grote optredens in België (Ancienne Belgique, Cirque Royal, BSF, Francofolies de Spa, Ronquières,...)

In 2018 slaat Konoba de handen ineen met Belgische producer R.O voor een bijzonder project: 'Project 10'. Samen reizen ze 10 maanden door 10 verschillende landen om 10 nieuwe tracks te maken. Op het album '10', dat in mei 2019 uitkwam, staan krachtige tracks als 'Roll The Dice' en 'I Could Be', maar ook zachtere en melodieuzere nummers als 'Colder', 'Too Much Too Soon' en 'Till We Get There'.

Een grote internationale tournee volgt, die helaas onderbroken werd door de Coronacrisis in maart 2020. Konoba maakte vervolgens gebruik van deze uitzonderlijke situatie om nieuwe muziek te componeren en hij bereidt zich nu voor om vol energie terug te komen met een nieuw soloalbum dat begin 2022 uitkomt. Op 28 april zal hij dit nieuwe album live voorstellen in de Ancienne Belgique. Tickets voor deze show zijn HIERverkrijgbaar.

BELUISTER HIER

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over