Op zaterdag 23 november 2013 voelt troubadour Stakke zich niet goed en vertelt hij aan Koning Lou dat hij echt ziek is. Koning Lou vindt Stakke echter maar een aansteller en hij draagt zijn trouwe raadgever Dréke op om voor hem te zorgen én om hem ver weg van de koning te houden. Want volgens Koning Lou mogen koningen niet ziek worden, want wie moet er anders het land besturen?

Dréke neemt zijn taak heel ernstig en besluit de hulp in te roepen van de beeldmooie Appolonia(gastrol van Katrien De Ruysscher), een toegewijde verpleegster. Appolonia verzorgt Stakke met de grootste toewijding en overlaadt hem met aandacht, voetbadjes, snoep en cadeautjes. Tot grote ergernis van Koning Lou, die jaloers wordt en nog maar één ding wil: ook ziek worden. Hij besluit om een ziekte te veinzen zodat ook hij wat aandacht krijgt van Appolonia.

Maar het duurt niet lang, vooraleer Stakke het spelletje van Koning Lou doorheeft… Hoe het verhaal verder afloopt, kan je nu zaterdag 23 november 2013 om 9u30 ontdekken bij VTMKZOOM.

Koning Lou zaterdag 23 november 2013 om 9u30 bij VTMKZOOM

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over