De rode loper in Theater Elckerlyc zag donderdag 25 oktober bijzonder veel schoon volk passeren. Producent Uitgezonderd. organiseerde er immers de première van LADIES NIGHT. Deze heerlijke komedie werd ook succesvol verfilmd in "The Full Monty". Producenten JAMES COOKE en BOB JENNES gingen deze keer in zee met MANOU KERSTING als regisseur van de heetste komedie van het jaar. Bekend Vlaanderen zakte talrijk af naar het theater om te zien hoe Marc Lauwrys, Jo Hens, Bart Van Avermaet, Ivan Pecnik, Chris van Espen en Sergej Lopouchanski het beste van zichzelf gaven op het podium. En stiekem ook om hen te zien schitteren in die ultieme stripact... De strippers van de komedie LADIES NIGHT starten hun Vlaamse tour in Antwerpen tot en met 4 november. Daarna toeren ze tot en met 6 januari door Vlaanderen.

Producent Uitgezonderd. kiest weer voor een topvoorstelling met verrassende namen.

Wie kent niet de filmklassieker “The Full Monty”? De komedie “Ladies Night” van Anthony McCarten en Stephen Sinclair ligt aan de basis van deze succesvolle verfilming. Uitgezonderd. staat al jaren garant voor het brengen van komedies die gegerandeerd een succes zijn en steeds gespeeld worden door een topcast. Deze keer gaan ze voor Jo Hens, Bart Van Avermaet, Ivan Pecnik, Chris van Espen, Sergej Lopouchanski en Marc Lauwrys.

Ladies Night - Het Verhaal

Na de sluiting van een belangrijke fabriek in een klein provinciestadje is een massale werkloosheid het schrijnende gevolg. Enkele werkmakkers blijven niet bij de pakken zitten en besluiten hun lot in eigen handen te nemen. Om geld in te zamelen gaan ze strippen, helemaal naakt, wat tot hilarische situaties leidt. Een avond vol glimmende torso’s en rondslingerend textiel is het gevolg…

Tour:

  • Brugge - Stadsschouwburg - op 8 november
  • Heist-op-den-Berg - CC Zwaneberg - op 23 november
  • Gent - Capitole - op 8 en 9 december
  • Hasselt - Ethias Theater - op 15 en 16 december
  • Izegem - CC De Leest - op 5 en 6 januari

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Ladies Night
Datum: 
Van 25 oktober 2018 tot en met 6 januari 2019
Locatie: 
Diverse zalen in Vlaanderen

Reservatie:

Meer over