In maart gaat in theater Elckerlyc de nieuwste komedie van de Komedie Compagnie in première, Kassa Kassa. Tijd ook om even stil te staan bij het bij momenten zeer bewoegen seizoen met nieuwe stappen. Twee voorstellingen in première op éénzelfde dag en 45 voorstellingen in Nederland van “Taxi,Taxi”, een avontuurlijke samenwerking tussen Vlaamse en Nederlandse acteurs met hun desbetreffende verfijnde taalaccentjes.

De bezieler van de Komedie Compagnie, Dirk Van Vooren, gaf reeds te kennen dat volgend seizoen een vervolg komt op het Nederlands avontuur met een bewerking van "Jan, Pier & Pol" onder een nieuwe benaming “Prettig gestoord”. Dirk gaf tijdens de persvoorstelling van "Kassa, Kassa" in Salons De Boeck te Antwerpen, ook reeds een preview voor volgend seizoen. Le diner des cons van de Franse auteur Francis Veber wordt gebracht als “Smullen met Snullen" met Herbert Flack & Carry Goossens . In het voorjaar 2016, de langverwachte terugkomst op het toneel van Jan Van Dijke in nog een Franse productie, Oscar van Claude Magnier, ooit verfilmd met Louis De Funes .

"Kassa, Kassa" voor dit seizoen is een stuk van Michael Cooney, met hilarische verwikkelingen, misverstanden, leugens en persoonsverwisselingen. Kortom een 2 uur durende rollercoaster aan grappen. De cast, een dolle enthoesiaste bende bij uitstek met Dirk Van Vooren, Britt Van der Borght, Agnes De Nul, Peter Bulckaen, Ludo Hellinx, Katrien De Becker,Ben Rottiers, Dirk Lavrysen en Lulu Aertgeerts.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Kassa Kassa
Datum: 
Vanaf 13 maart 2015
Locatie: 
Theater Elckerlyc, Antwerpen

Reservatie:

070 69 10 02
Meer over